Krijg het meeste geld voor je geld met oud schroot

Logo Krommenhoek Metals

Metaalschroot is een geweldige manier om wat extra geld bij te verdienen. Of je nu op zoek bent naar oude meubels, auto-onderdelen of zelfs apparaten, schroot kan een winstgevende onderneming zijn voor iedereen met wat extra tijd en een ondernemersgeest. Maar hoeveel moet je verwachten voor je schroot? Laten we eens kijken welke prijzen je kunt verwachten.

De prijs van staal

Staal is een van de meest gerecyclede materialen, en het is geen verrassing waarom – het is relatief gemakkelijk om mee te werken en kan vaak behoorlijk wat geld opleveren. Staalprijzen variëren van $50 tot $400 per ton, afhankelijk van de kwaliteit en dichtheid. Staal van hogere kwaliteit brengt duidelijk meer geld op dan staal van lagere kwaliteit, hoewel beide nog steeds een behoorlijk bedrag opleveren als je er genoeg van hebt.

Krommenhoek Metals

De prijs van aluminium

Aluminium is een ander populair materiaal dat regelmatig gerecycled wordt. De prijzen voor aluminium variëren van $0,50 tot $1,75 per pond, wat heel wat minder is dan staal, maar nog steeds redelijk lucratief als je genoeg schroot hebt liggen. Bovendien is aluminium gemakkelijker te vinden dan staal omdat het tegenwoordig in zoveel consumentenproducten wordt gebruikt, waardoor het een ideale optie is voor mensen die wat extra geld willen verdienen zonder al te veel tijd te besteden aan het zoeken naar schroot.

De prijs van koper

Koper heeft de neiging de hoogste prijzen op te brengen vanwege zijn zeldzaamheid en zijn nut als elektrische geleider. Koperprijzen variëren van ongeveer $2-$4 per pond en fluctueren meestal afhankelijk van de marktvraag. Als je tijdens je zoektocht naar schroot toevallig wat koper tegenkomt, aarzel dan niet – pak het op! Het lijkt misschien niet veel, maar het kan je later veel geld opleveren, zeker wanneer je langskomt bij Krommenhoek Metals.

metaalschroot is een uitstekende manier om wat extra geld te verdienen naast je gewone inkomen – en alles wat je nodig hebt is een beetje vrije tijd en oog voor detail! De prijzen kunnen variëren afhankelijk van de kwaliteit en het soort materiaal, maar meestal liggen ze tussen $0,50-$400 per ton – dus houd je ogen open als je in de stad aan het scharrelen bent! Met slechts een paar uur hier en daar rondsnuffelen in oude rommelhopen of kelders kun je honderden of zelfs duizenden dollars verdienen zonder je al te veel in het zweet te werken! Dus waarom zou je het niet proberen? Je weet nooit wat voor schatten er liggen te wachten!